Om os

Et ærligt og troværdigt valg til dine tekniske installationer.


Melfar VVS ApS

Hvem er vi?

Jeg hedder Thomas Lohmann Knudsen og jeg har startet Melfar VVS. Jeg har altid haft en drøm om at blive selvstændig og i 2021 blev det virkelighed. I 2003 startede jeg som VVS- og Energimontørlærling ved Middelfart VVS og senere læste jeg til VVS Installatør på Erhvervsakademiet Lillebælt (UCL i dag). Da jeg startede på installatøruddannelse var min ambition, at jeg skulle starte som selvstændig direkte efter uddannelsen, men jeg fandt ud af det ikke var det rigtige tidspunkt. I stedet har VVS branchen givet mig rigtig mange erfaringer. Jeg har arbejdet som montør, overmontør, entrepriseleder og projektleder samt været teknisk ansvarlig. Yderligere har jeg arbejdet ved en leverandør til VVS branchen og undervist på VVS uddannelsen og AMU kurser. Gennem tiden har jeg bl.a. udbygget mine kompetencer med

F-Gas II og kølecertifikat A. Alle tingene har været til at gøre mig til den person jeg er i dag.

Mine mange års erfaring har gjort, at det var tid til at udleve min drøm om at blive autoriseret VVS installatør. Hvis du vælger mig til din næste VVS eller ventilation opgave, så kan du føle dig helt tryg ved at overlade dit projekt til mig.

Min vision med Melfar VVS er at skabe en VVS virksomhed, som folk vælger pga. mig. Min drøm er at opbygge en lille virksomhed, der overholder sine aftaler og som du kan have tillid til.

Jeg ser frem til at høre fra jer, når I skal have løst jeres VVS opgaver.

Thomas Lohmann Knudsen

42 31 41 21

info@melfarvvs.dk

Thomas Lohmann Knudsen

Indehaver